Over SOM

Bril

Seminars op Maat is gespecialiseerd in de organisatie van integrale seminars rond actuele ontwikkelingen voor directieleden, managers en beleidsmedewerkers van woningcorporaties en gemeenten en adviseurs van deze instellingen.

Deelnemers aan een SOM-seminar investeren een dag van hun spaarzame tijd, maar ontvangen daarvoor waardevolle, direct in de werkomgeving toepasbare, actuele informatie over relevante ontwikkelingen in het vakgebied.

Door deelname aan SOM seminars profiteert u van de kennis en ervaring van collega-woningcorporaties en vooraanstaande experts-specialisten.

Seminars op Maat is door het CEDEO erkend als onderwijsinstelling. Zodoende ontvangt u een certificaat voor de behaalde studiepunten in het kader van persoonlijke educatie.

Dit certificaat is geldig voor de studieverplichting van bestuurders en leden van de Raden van Toezicht van woningcorporaties.

SOM is tevens ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Zodoende zijn de SOM seminars vrijgesteld van BTW.

SOM zorgt er met haar seminars voor dat medewerkers van woningcorporaties op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen. Het niveau van de seminars is HBO+.

Mocht u klachten hebben over SOM dan verwijzen wij u door naar de klachtenprocedure.

Cedeo Logo CEDEO

Seminars op Maat is door het CEDEO erkend als onderwijsinstelling. Onze seminars komen daardoor in aanmerking voor PE uren in het kader van persoonlijke educatie.

CRKBO Logo CRKBO

SOM is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Zodoende zijn onze seminars vrijgesteld van BTW!

NBA Logo NBA

SOM seminars worden aangemeld in het Centraal Registratie Systeem (CRS) van het NBA.
U ontvangt een certificaat met de behaalde studiepunten na deelname aan een SOM Seminar.