Online Kijken

Bril

Seminars op Maat organiseert al twintig jaar integrale seminars op het gebied van financiële sturing en maatschappelijke thema’s in de volkshuisvesting.

SOM seminars worden ook op video opgenomen. Zodoende kunt u het seminar ook thuis of vanaf uw werkplek op uw PC, I-Pad of telefoon bekijken. U kunt live deelnemen en dan ook deelnemen aan de “chat” en “live polls”.

Deelnemers aan een SOM-seminar investeren een dag van hun spaarzame tijd, maar ontvangen daarvoor waardevolle, direct in de werkomgeving toepasbare, actuele informatie over relevante ontwikkelingen in het vakgebied.

Bij deze opname worden een regisseur en vijf camera’s ingezet. Uw online beleving is daardoor bijna vergelijkbaar met deelname in de zaal.

U kunt het seminar daardoor ook achteraf terugkijken. De video wordt onderverdeeld per spreker, zodat u hier eenvoudig doorheen kunt scrollen.

Op twee tijdstippen ontvangt u codewoorden. Deze codewoorden vult u in op het online evaluatieformulier. Binnen vijf werkdagen ontvangt u dan het certificaat met uw PE Punten.

NBA LogoCedeo Logo CEDEO

Seminars op Maat is door het CEDEO erkend als onderwijsinstelling. Onze seminars komen daardoor in aanmerking voor PE uren in het kader van persoonlijke educatie.

NBA LogoCRKBO Logo CRKBO

SOM is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Zodoende zijn onze seminars vrijgesteld van BTW!