Over SOM

Bril

Seminars op Maat organiseert al vijfentwintig jaar integrale seminars op het gebied van financiële sturing en maatschappelijke thema’s in de volkshuisvesting. Deelnemers aan een SOM-seminar investeren een dag van hun spaarzame tijd, maar ontvangen daarvoor waardevolle, direct in de werkomgeving toepasbare, actuele informatie over relevante ontwikkelingen in het vakgebied.

Door deelname aan SOM-seminars profiteert u van de kennis en ervaring van collega-woningcorporaties en vooraanstaande experts-specialisten.

Seminars op Maat is door het CEDEO erkend als onderwijsinstelling. Binnen een week na het seminar ontvangt u een certificaat voor de behaalde studiepunten in het kader van persoonlijke educatie.

Dit certificaat is geldig voor de studieverplichting van bestuurders en leden van de Raden van Toezicht van woningcorporaties.

Tevens is SOM ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daardoor zijn de SOM seminars vrijgesteld van BTW.

SOM zorgt er met haar seminars voor dat medewerkers van woningcorporaties op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen. Voor deelname aan SOM seminars is geen specifieke vooropleiding vereist. Maar het niveau van de SOM seminars is HBO+.

Alle informatie die door klanten en/of deelnemers wordt verstrekt, is vertrouwelijk voor SOM, haar medewerkers en de sprekers. Uw deelname kan zonder kosten tot vier weken voor het seminar worden geannuleerd. Anders mag altijd een vervanger in uw plaats komen.

Het copyright van de seminars en het eigendomsrecht van het cursusmateriaal berust bij Seminars op Maat.

Mocht u klachten hebben over SOM dan verwijzen wij u door naar de klachtenprocedure.

NBA LogoCedeo Logo CEDEO

Seminars op Maat is door het CEDEO erkend als onderwijsinstelling. Onze seminars komen daardoor in aanmerking voor PE uren in het kader van persoonlijke educatie.

NBA LogoCRKBO Logo CRKBO

SOM is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Zodoende zijn onze seminars vrijgesteld van BTW!