Seminars

Plaatje

9 oktober 2024

Van der Valk Hotel, Winthontlaan 4-6, Utrecht-Zuid (09.30- 16.30)

Deelnamekosten: € 650

(Vrij van BTW vanwege scholing)

Studiepunten (PE): 6


Doelgroep:

Directeur-bestuurders, financiële managers, controllers, leden van de Raad van Commissarissen van woningcorporaties en hun adviseurs.

Annulering is kosteloos tot vier weken voor het seminar.
Daarna mag altijd een collega in uw plaats deelnemen.

Financieel Beleid Woningcorporaties (25 JAAR SOM)

Het nieuwe kabinet zal met veel elan het enorme woningtekort te lijf gaan. Mona Keijzer wil als minister van Wonen een heleboel heilige huisjes omvergooien. Op de derde dinsdag van september is het Prinsjesdag waarop deze plannen zullen worden aangekondigd. Dit zal ongetwijfeld leiden tot veel veranderingen en hopelijk ook veel nieuwe woningen.

Aan het seminar wordt o.a. bijgedragen door Johan Conijn, Maarten van Heugten (AW), Rob Rötscheid, Gijs Zevenbergen (BZK), Eelkje van der Kuilen (AKD), Arnold Pureveen (Woonzorg Nederland), Esther Borstlap (Woonborg en bestuur Aedes) en Frank Roerdinkholder (Domijn).

Het allereerste SOM-seminar vond plaats op 10 november 1999. Op 9 oktober vieren we daarom het 25 jarige bestaan met taart, champagne en de SOM bitterballen.

Wij werken nog aan het programma, dat natuurlijk aangepast zal worden aan de actuele stand van zaken. In afgelopen jaren was het seminar snel volgeboekt. Om zeker te zijn van een plaats kunt u zich natuurlijk alvast aanmelden. U kunt tot vier weken voor het seminar kosteloos annuleren.

Het seminar wordt op video opgenomen. Zodoende kunt u ervoor kiezen om thuis te kijken via een videostream. U kunt deze ook (eventueel in delen) kijken op een tijdstip dat het beste schikt (óók 6 PE).